top of page
DSC_6889.JPG

Over

Ik ben Kevin Wielemans, gediplomeerd physical performance trainer en sportmasseur. Ik ben 32 jaar jong en gelukkig getrouwd met Kathleen. Samen hebben we twee energieke dochtertjes.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn passie voor gezond, naturel en verantwoord sporten

Vanuit mijn passie en kennis voor sport begeleid ik graag mensen bij het bereiken van hun sportieve- en gezondheidsdoelen. Dit zowel op vlak van trainingen als op vlak van herstelmomenten na inspanningen. Een sportmassage is een methode om herstel na sporten en de genezing van chronische blessures te versnellen. Om mensen te helpen kan ik mijn ervaring vanuit het verleden als topsporter inzetten. Zo heb ik in het verleden voetbal gespeeld in SK. Lierse en KV. Mechelen. Blessureleed zorgde er voor dat ik de overstap maakte naar het wielrennen. Daar werd ik tweemaal Belgisch kampioen in het veldrijden in de nevenbond en werd ik tweemaal tweede op de provinciale kampioenschappen veldrijden in Vlaams-Brabant. Door mijn personal training opleidingen aan het National Academy of Sports Medicine (USA) en mijn vervolgopleidingen zoals sportmassages, core stability, houdingscorrecties en wielercoaching in Leuven ben ik trots dat ik andere mensen met nood naar begeleiding kan helpen bij hun sportieve uitdagingen.

Mijn sportieve carriere ging met veel vallen en opstaan. Omdat er aan professionele begeleiding ontbrak zowel bij het voetballen als bij het wielrennen ben ik vaak geblesseerd geweest waardoor ik mijn vormpijl nooit kon doortrekken zoals ik het wou. 

Een slepende blessure in mijn onderrug rond mijn 22 jaar hinderde mij om mijn sportieve hobby's verder te zetten. Een zekere rugspecialist garandeerde me dat ik tegen mijn 30 jaar in een rolstoel zou terecht komen indien ik mijn rug niet zou laten vastzetten met staven en bouten.

Ik besliste om mijn lot niet in handen van klassieke geneesheren te laten en ik wou mezelf genezen.
Ik was vastberaden om zoveel mogelijk kennis te vergaren dat ik kon inzetten in mijn eigen revalidatie waardoor ik de NASM (USA) studies als personal trainer zou voltooien. Met deze kennis heb ik mijn eigen workouts opgesteld en kan ik vandaag de dag met trots melden dat ik geen hinder meer ondervind aan mijn rug. 
Omdat ik weet dat veel sporters met hun gezondheid struggelen heb ik nadien ook besloten om mijn kennis te veruimen zodat ik echt iedereen kan begeleiden bij het behalen van jullie dromen.

Zo zijn de massages, conditietesting en core trainingen ontstaan.

bottom of page